Futunk, een website voor hardlopers

Op dit moment staan mijn hardloopactiviteiten op deze persoonlijke website, al worden ze sinds april 2023 niet meer geupdatet.

Een tijdje geleden ben ik namelijk begonnen om die verzameling pagina's wat sneller te maken. Die verbeteringen staan inmiddels ook hier online, maar zijn verder een beetje uit de hand gelopen. Er ligt nu een compleet nieuwe website klaar met eigen domeinnaam en logo. En een nieuw design, al is dat inmiddels deels overgenomen op deze website.

Gekscherend zeg ik wel eens dat ik Strava aan het nabouwen ben. Ik heb niet de intentie om groot en commercieel te worden, maar heb wel als doelstelling dat Futunk moet overkomen als een professionele website en mogelijk alternatief. Veel basisdingen zijn niet heel veel anders te maken, maar ik heb wel een eigen insteek en een paar hopelijk unieke, waardevolle toevoegingen te bieden.

Sneak preview

Dat gezegd hebbende, Futunk is nog niet klaar voor publiek gebruik.

Ik vind het altijd wat lastig om een tipje van de sluier op te lichten van iets wat nog niet af is en nog niet voldoet aan mijn eigen wensen en kwaliteitseisen. Maar vooruit, één screenshot kan ik wel delen:

[Futunk activity pagina]

Inmiddels staan het design en wat statische pagina's online: