Futunk, een website voor hardlopers

Voorheen stonden mijn hardloopactiviteiten op deze persoonlijke website, maar ik heb ze inmiddels overgezet naar mijn hardloopwebsite Futunk.

Dat project begon eind 2023 om de pagina's op deze site wat sneller te maken. Die verbeteringen liepen al snel een beetje uit de hand. Er staat nu een compleet nieuwe website on-line met eigen domeinnaam en logo. En een nieuw design, al is dat inmiddels deels overgenomen op deze website.

Gekscherend zeg ik wel eens dat ik Strava aan het nabouwen ben. Ik heb niet de intentie om groot en commercieel te worden, maar heb wel als doelstelling dat Futunk moet overkomen als een professionele website en mogelijk alternatief. Veel basisdingen zijn niet heel veel anders te maken, maar ik heb wel een eigen insteek en een paar hopelijk unieke, waardevolle toevoegingen te bieden.

Mijn profiel op Futunk

Dat gezegd hebbende, Futunk is nog niet helemaal klaar voor publiek gebruik. Mijn eigen profiel is overgezet, maar ik ben nog druk bezig met een aantal laatste aanpassingen om iedereen een account te laten aanmaken. Ik vind het altijd wat lastig om iets te publiceren wat nog niet af is en nog niet voldoet aan mijn eigen wensen en kwaliteitseisen, desondanks zal ik er nu toch aan moeten geloven om de vervolgstap richting een private en publieke beta te maken.

Een volledig overbodige screenshot nu mijn profiel online staat:

[Futunk activity pagina]

En een eveneens vrij overbodige link naar de homepage, die je vanaf mijn profiel ook wel had gevonden: